ALLiFIX: het nieuwe schuifsysteem

26
Sep

Ontdek ALLiFIX: ons nieuwe montagesysteem met schuifbevestiging

Trots lanceren we ons nieuw opdak montagesysteem met schuifbevestiging ALLiFIX. Het nieuwe systeem is perfect geschikt voor particuliere installaties op hellende pannendaken.  

Snelle en eenvoudige installatie

Bij het ALLiFIX montagesysteem schuif je de dakhaak eenvoudig over de panlat zonder gebruik van schroeven. De klemmen klikken snel over het profiel en besparen je zo veel tijd. Deze manier van werken vermindert eveneens eventuele schade aan het profiel. De lichtgewicht rail is comfortabel om mee te werken.

Flexibel systeem

ALLiFIX is compatibel met alle gangbare pannendak bedekkingen en geschikt voor 99% van de zonnepanelen. Dankzij het hoge klembereik van de midden- en eindklemmen passen alle standaardmodules en framehoogtes perfect in het systeem. De korte profielen vergemakkelijken transport en installatie op het dak. Dankzij de componenten in zwarte of alu finish lever je steeds een esthestisch strakke installatie op.

Sterk en duurzaam

Het volledige ALLiFIX montagesysteem is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met geanodiseerde afwerking. Zo is het systeem resistent tegen corrosie. We bieden je als producent dan ook een levenslange antiroestgarantie op dakhaken, profielen en klemmen. Daarnaast geldt er ook 25 jaar fabrieksgarantie op montagemateriaal en 10 jaar fabrieksgarantie op lak en anodisatie.

Lees hier meer over ALLiFIX.