Wij breiden ons productaanbod uit!

23
Feb

Graag verwelkomen we Growatt in ons assortiment!

Met Growatt nemen wij een nieuw merk binnen en daarmee 3 nieuwe producten binnen batterijen en omvormers mee op in het assortiment.

 

Modulair LFP batterijsysteem
Maak kennis met ARK XH, de modulaire batterijoplossing voor thuis. Met een capaciteit tot 25,6 kWh is de ARK XH de perfecte manier om ieders behoeften aan energieopslag te maximaliseren. De LiFePO4-technologie zorgt voor een veilige en betrouwbare energiebron, terwijl het modulaire ontwerp in staat is het  systeem eenvoudig uit te breiden en naar behoefte aan te passen.

 

Hybride omvormers
Haal het maximale uit jouw zonne-energie met de hybride omvormers MIN 2500-5000TL-XH en MOD 3000-10000TL3-XH! Met deze enkelfasige en driefasige omvormers worden  zowel AC- als DC-componenten beheerd, terwijl de vlamboogdetectiefuncties de veiligheid garandert. Bovendien kan het laadvermogen oplopen tot 5kW bij de een-fasige en 10kW bij de drie-fasige omvormer. Hierdoor creeërt men een flexibiliteit om alles aan te drijven wat ieder nodig heeft. Het grootste voordeel is dat je tot 200% van het nominale vermogen kunt verwerken (batterij nodig).

 

Toekomst bestendig systeem

Het systeem kan eventueel op een later moment uitgebreid worden met alternatieve batterijen. Dit zorgt voor een grotere flexibiliteit inzake uitbreiding op lange termijn. De combinatie van batterij en omvormer kan ervoor zorgen dat 200% van het nominale vermogen verwerkt kan worden.